Arkivfoto

Setter opp ny rute til Tyrkia

Skrevet av Ann Margit Grønstad
18.12.2019 10:27 - OPPDATERT 18.12.2019 11:38

Etter tre års pause fra markedet i Norge vil Detur igjen satse på charterturer fra Haugesund lufthavn, Karmøy.

REISE: En kraftig økning i reiser til Tyrkia er blant årsakene til at turoperatøren Detur igjen vil tilby nordmenn reiser fra fem norske flyplasser, deriblant Haugesund Lufthavn, Karmøy.

— Detur vil fra 17. mai – 2. august 2020 fly direkte fra Haugesund til Antalya, skriver Pål Visnes ved Haugesund Lufthavn i en pressemelding onsdag.

Han synes det er gledelig at turoperatøren nå er tilbake i Haugesund igjen.

— Detur var blant de første som satte opp charterfly til Tyrkia fra Haugesund, og vi ser frem til igjen kunne fortsette samarbeidet, skriver han. 

 Mette Myrvang er ansatt som daglig leder i Detur. 

— Mette Myrvang er en av Norges mest erfarne reiseoperatør med lang erfaring fra det tyrkiske chartermarkedet, og vi er svært glade for at hun valgte å bli med i vår nye Norges-satsning, sier IlgazBağlıkaya. VP, Operations i Detur Group.

— Vi har allerede fått på plass med et spennende vår- og sommerprogram, forteller nyoppnevnt daglig leder for Detur Norge, Mette Myrvang.

Noen av destinasjonene Detur vil ta solhungrige nordmenn med til er Antalya, Alanya, Side, Belek og Kemer. 

Debatt
Karmøynytt oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.