- B for suksess

Ny dag - nye nederlag. Slik har det vært for mang en oddsspiller i det siste. Eliteserien er fortsatt ligaen der det uventede skjer når man minst venter det.

ODDSTIPS: Likevel prøver vi å gjøre søndagen morsommere med noen freidige spill. Vi starter med et nyopprykka lag mot et erfarent topplag.

HamKam - Molde B. HamKam biter godt fra seg etter opprykket, men skal vel ikke klare Molde vel? Molde rader opp seire, noe de også bør gjøre for å holde tritt med Lillestrøm i tetkampen. B til 1,95 leder oss ut i fristelsen.

Kristiansund - Lillestrøm B. Nevnte Lillestrøm er serieleder. Kristiansund spiller glimtvis bra, men står altså med 1 fattig poeng så langt. Lillestrøm gikk på en smell mot Godset sist. Vi tror de kommer på sporet igjen i dag til 2 i odds.

Staal Jørpeland - Moss B. Vi kunne stoppet på den dobbelen, men prøver å få inn et oppgjør fra 2. divisjon også. Staal ligger like over nedrykkstreken og mot et høytflyvende Moss, så skal de blir for små. Det tror Norsk Tipping også, som gir litt kjipe 1,50 i odds.

Samlet odds er 5,85 og med vår eksempelinnsats på 250,- vil det si 1462,- i premie.

Obs obs, innleveringsfrist er allerede kl 15.

Merk: Tipsene er basert på Norsk Tippings odds på produksjonstidspunktet, men er ellers ikke på noen måte knyttet opp mot Norsk Tipping. Karmøynytt presiserer at dette er et underholdningsprodukt uten garanti for gevinst og at du selv er ansvarlig for spillene du leverer. Blir spillingen et problem, så er det hjelp å få her: Hjelpelinjen, tlf 800 80 040.