Ordfører Jarle Nilsen avgir sin stemme i Åkrahallen.

– Dette er demokratiets festdag

Skrevet av Kent Olsen
09.09.2019 12:16 - OPPDATERT 09.09.2019 21:02

Klokken 10.30 møtte ordfører Jarle Nilsen opp i valglokalet på Åkra for å avgi sin stemme.

POLITIKK: – Dette er en kjempeviktig dag for oss alle. Dette er demokratiets festdag. Jeg er glad for at vi så langt har registrert rekord av folk som har forhåndsstemt. Jeg håper at det blir like stor oppslutning i dag og at vi kan få god legitimitet til de som velges inn i kommunestyret, sier Nilsen etter at han har avgitt sin stemme både i kommunevalget og fylkesvalget.

Fremover blir det et tett program for Nilsen, med sine vanlige arbeidsoppgaver, samt avtaler med både lokale medier og riksmedier.

– Det er kjekt at karmøypolitikken og karmøyvalget har så stor interesse og betydning. Men det viktigste er jo å være sammen med medlemmene og de som sympatiserer med vår politikk. Vi skal ha valgvake i Kopervik i dag, der vi skal kose oss sammen og følge spent med på målingene, forteller han.

– Hvordan er magefølelsen?

– Jeg er alltid positiv, så jeg har god tro på at dette skal gå bra. Vår målsetting er at Arbeiderpartiet skal bli det største partiet i Karmøy, og at det skal være naturlig for andre partier å se i vår retning for å danne et styringsdyktig og godt flertall i den neste fireårsperioden. Samtidig er vi ydmyke og spente på valgresultatet, men magefølelsen er god, svarer han, og avslører at han stemte sitt eget parti både i Karmøy og i fylket, og krysset kvinner.