Nå er det bare skjermen som mangler før alt er klar for fotballfest på Ovenpaa.

Det nærmer seg Champions League-fest i Kopervik

Skrevet av Kent Olsen
31.05.2019 14:34 - OPPDATERT 01.06.2019 07:32

Cafe MM i Kopervik setter opp storskjerm for å vise Champions League-finalen.

KOPERVIK/FOTBALL: For mange er Champions League-finalen fotballens store dag, og lørdag kveld barker de to engelske lagene Liverpool og Tottenham sammen på Wanda Metropolitano i Madrid.

Cafe MM har i samarbeid med Kopervikfestivalen satt opp storskjerm og langbord inne på Ovenpaa, og er klar til å ta imot fotballfrelste karmøybuer. 

– Det blir storskjerm og god stemning. Det er mange Liverpool- og Tottenham-supportere i distriktet – spesielt Liverpool. Styrkeforholdet er vel 80/20. Det blir kjekt å møtes på en sånn kveld som dette, spesielt når det er to engelske lag som møtes, sier initiativtaker Robin Hult.

– Hvordan tror du stemningen blir?

– Som Liverpool-supporter så håper jeg at stemningen blir god. Det blir jo et bra trøkk på et slikt arrangement. Jeg regner med at vi er nok folk til å trøste Tottenham-supporterne etterpå. Vi skal ta godt vare på dem, ler han.

– Kjekkest sammen

Han oppfordrer folk til å være tidlig ute og regner med fullt hus på gratisarrangementet, og viser til at flere steder i Haugesund tar betalt. 

– Vi er litt rausere i Karmøy, sier Hult, og fortsetter. 

– Sånne begivenheter er kjekkest sammen med andre. Det er mye kjekkere å sitte med folk som du kjenner og ikke kjenner og juble litt. Det synes jeg er kjekt.

Tipper Liverpool-seier

Han har også tro på at favorittlaget stikker av med det gjeveste trofeet i Europa. 

– Ingenting er sikkert i en sånn finale, men Liverpool har vært stabilt gode i hele år og jeg tror de har skikkelig tenning til å ta hjem en pokal i år i en ellers glimrende sesong. Jeg håper på en 3-1-seier, avslutter han.

Arrangementet har 18 årsgrense. Kampen begynner klokken 21.00.