– Det har gått over all forventning 

Skrevet av Hanne Bottolfsen Dahl
14.01.2018 19:51 - OPPDATERT 14.01.2018 20:51

KARMØY: I løpet av helgen har det vært lek og moro, men også mye øving til søndagens avslutningskonsert.

– Det har gått over all forventing. Det har vært en helt enorm respons fra både barn, foreldre og frivillige, sier en godt fornøyd festivalkoordinator, Bjarne Andreas Kallevåg, etter søndagens konsert.

Med seg på laget for helgen hadde de fått dirigent, Ragnhild Hiis Ånestad, som dirigerer Oslo Soul Child.

– Hun har dirigert barna og øvd inn materialet med de i Veavågen Kirke. I Storhall Karmøy har vi hatt mye aktiviteter som hoppeslott, bumper cars og mye mer, sier han.

Festivalen treffer ulike aldersgrupper

Han forteller at de treffer ulike aldersgrupper med festivalen. De yngste har helst gledet seg til å gå i storhallen og leke, imens de eldste likte best å synge med live band.

– Det var rørende å se så mange flotte barn synge. Barna lurer på om det kommer til å bli arrangert flere ganger i året, og det er utrolig kjekt å høre, sier Kallevåg.

– Det ligger mye arbeid bak

Det har vært over 70 frivillige som har stått på for å få barnefestivalen i land, alt fra matlaging til kjøring av buss for å frakte barna fra kirken til Storhall Karmøy.

– Det er ingen selvfølge at det har gått så bra som det har gjort. Det ligger mye arbeid bak, og vi er veldig fornøyd med resultatet, sier han og smiler.

Han legger ikke skjul på at det blir barnefestival igjen til neste år.

Se videoreportasje fra helgen over.