- Det er med tungt hjerte vi ser oss nødt til å avlyse

Hinderløpet avlyses for andre året på rad.

SPORT: I et innlegg på Facebook skriver arrangementet at det ikke blir The Beast i år heller.

- Det er med tungt hjerte vi ser oss nødt til å avlyse. Vi vet dere har gledet dere – og mange har lagt ned mye innsats i forberedelser. Men under rådende forhold er det dessverre ikke mulig å gi dere den festdagen dere har sett frem til så lenge, skriver The Beast.

De trekker fram de gjeldende nasjonale smittevernreglene, og forteller at de måtte i praksis måtte delt opp arrangementet i flere dager, og at de fleste hindrene måtte ha blitt tatt bort på grunn av felles kontaktflater.

- Vi ønske så inderlig at vi kunne overført billettene til en ny dato, slik vi har gjort 2 ganger allerede, men det går rett og slett ikke mer. Med gjenåpningsplanen som er presentert vil det være stor usikkerhet i lang tid fremover, og etter 2 år uten inntekter, frafall av sponsorer, store kostnader før 2020-løpet og løpende utgifter i ventetiden vil det dessverre ikke være mulig å utsette en gang til - eller refundere, skriver arrangøren videre, som håper å kunne arrangere tidenes hinderløpfest i 2022.

Debatt
Karmøynytt oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.