– Det er en sur måte å tape kampen på

Skrevet av Camilla Sørensen Wik
12.10.2019 16:41

Det gikk ikke veien for hjemmelaget på Åsebøen lørdag.

FOTBALL: I dag tok Kopervik i mot Frøyland hjemme på Åsebøen. Etter to harde omganger endte stillingen 1-0 til bortelaget. 

– Jeg synes vi er bra i første omgang, da synes jeg vi er bedre enn de. Vi bruker ballen og har god trøkk. Vi er farlige på dødballer og gjør en solid første omgang, forteller assistenttrener for Kopervik, Roger Skulstad Johannessen. 

I 43. minutt klarer likevel Frøylands Espen Ravndal å sette inn kampens første og eneste mål. 

– Det er en sur måte å tape kampen på, med det målet vi slipper inn. Hvor ballen rett og slett stopper på grunn av at det er vått på banen. Det var et helt vanlig tilbakespill som vi egentlig har full kontroll på, så stopper ballen. Det er surt å tape på det, fortsetter Johannessen.

Han og resten av laget var på forhånd ikke redde for å ta i mot Frøyland, og Johannessen forteller at de gikk inn for å vinne. 

– Vi vet at de er et godt lag, men de er ikke bedre enn at vi skal kunne ta de her hjemme på Åsebøen. Vi gikk for å vinne i dag, men det klarte vi ikke. 

(Saken fortsetter under bildet.) 

I forkant av dagens kamp var ringvirkningene kampen kunne få for rivalene på Åkra på alles lepper. Dersom Kopervik hadde kapret seieren i dag, eller at kampen hadde endt uavgjort, hadde Åkra rykket opp. For Kopervik var derimot Åkras opprykk noe de ikke hadde så mye tanker om i forhold til dagens kamp. 

– Vi tenker helst på oss selv. Vi er i en dårlig trend akkurat nå, og har ikke hatt en like god høst som vi hadde ønsket. Vi spilte ikke for at Åkra skulle rykke opp eller ikke, den jobben har de gjort selv. Det har ingenting med oss å gjøre. Vi hadde planer om å snu en trend og begynne å vinne fotballkamper, forteller Johannessen. 

Neste kamp for Kopervik blir borte mot Sola 2 den 21. oktober, og assistenttreneren er optimistisk. 

– Da skal vi heve oss igjen.