- Det er bestilt Donald Trump-lysekroner!

Skrevet av Øystein Merkesvik
27.07.2018 04:05 - OPPDATERT 27.07.2018 06:05

KULTUR: Skuespiller Lisa Stokke og hennes kolleger, Espen Hana og André Søfteland er dypt imponert over både folk og omgivelser på Bømlo. Det spares ikke på "bling" når Moster Amfi skal pyntes opp til storslått Evita-forestilling.

- Vi har jo lysekroner som er bestilt fra Kina. Donald Trump-lyserkroner, sier Lisa Stokke med et glimt i øyet. Den lattermilde musikalstjernen hinter til at lysekronene er av det nokså overglamerøse slaget.

- Det kommer til å bli en helt fantastisk kveld som folk kan glede seg til, sier Stokke, som også ønsker å berømme lokalbefolkningen på vestlandsøya.

- Det jeg synes er spesielt imponerende, det er alle de lokale som stiller opp på alle ledd! Det er ikke bare de på scenen, men det er jo også alle bak i tillegg, sier Evita-skuespilleren.

André Søfteland, som spiller Che, og Juan Perón-skuespilleren, Espen Hana, er enige med kollegaen sin.

- De lager mat, bygger scene, bruker ferien sin og jobber gratis. Det er virkelig rørende altså, sier Espen Hana.

- Her bryr alle seg! Avslutter Lisa Stokke.

I Bømlo Teater sin forestilling av Evita er det 55 skuespillere på scenen. Her er det både besøkende, profesjonelle og lokale. Orkesteret består av 18 musikere under ledelse av Trond Husebø. Regissør er Jostein Kirkeby-Garstad.

Forestillingen har premiere i Moster Amfi 8. august.

Se videoreportasje øverst i saken.