Denne gjengen skal drive valgkamp fra «Krossen»

Skrevet av Ann Kristin Andreassen
17.07.2019 20:03 - OPPDATERT 18.07.2019 14:57

I lokalene til den gamle Shellstasjonen i Åkrehamn skal Karmøy Høyre drive valgkamp. Leder, Jan Birger Medhaug, er godt fornøyd med lokaliseringen.

ÅKREHAMN: Rundt 12 personer har den siste måneden jobbet på dugnad for å få klart de nye valglokalene til Karmøy Høyre. I tre og en halv måned leier partiet de tidligere lokalene til den gamle Shellstasjonen i Åkrehamn som eies av MEPS Eiendom AS. Onsdag var det offisiell åpning av lokalet.

– Her har vi malt og vasket både innendørs og utendørs. Jo finere det ble jo mer  fant vi på. Det er noen som har vært her nesten daglig, så det har vært en entusiastisk og flott innsats fra folk. Vi er strålende fornøyde, forteller leder av Karmøy Høyre, Jan Birger Medhaug.

Partiet lette etter passende lokaler hvor de kunne drive valgkamp. Det kom ingen tilbud fra verken Skudeneshavn eller Norheim, men derimot et fra Kopervik og hele seks fra Åkrehamn. 

– Valget falt da på disse lokalene. Vi er veldig fornøyde med plasseringen. 

– Hvordan så lokalene ut da dere tok over?

– Man så at det var et godt brukt forretningslokale, så det er nok mange år siden det er blir pusset opp her. Jeg vil tro eierne får seg en positiv overraskelse når de ser hvor fint vi har fått det, for det er nesten ikke til å kjenne igjen.


– Et viktig senter

Frem mot valget 9. september skal partiet som vanlig være ute på stands, men det nye lokalet vil spille en viktig rolle i valgkampen.

– Dette blir et viktig senter for oss når vi skal kjempe for velgerne basert på likeverdig utvikling i kommunen. Når vi går inn i den intensive fasen, så kommer vi nok til å samles her hver dag. Vi kommer også til å ha oppe både lørdager og noen hverdager hvor velgerne blant annet får muligheten til å treffe ordførerkandidaten. 

Ordførerkandidat Tor Kristian Gaard pryder venstresiden av fasaden. På høyresiden har partiet listet opp deres hjertesaker; Nye barneskoler på Åkra og Vea, utvikling på fastlands-Karmøy, attraktivt arbeidsmarked for utdannede, folkevalgt styring og en kommune som lytter og utvikling og styrking av eldreomsorgen.

– Vi har klare forventninger til årets valg. Vi skal bidra med vårt og presentere det vi har tenkt av utvikling og tiltak for Karmøy de fire neste årene. Vi går optimistisk i gang med dette, så er det velgerne som bestemmer til slutt.

Se bildeserie fra den offisielle åpningen nederst.

Bildeserie