Daglig leder ved Familievernkontoret på Haugalandet, Randi Orhammer.

«Bufetat og vi i familievernet er her for dere»

Skrevet av Randi Orhammer, Stig Arne Thune
09.04.2020 08:37

LESERINNLEGG: Norge er i en krevende situasjon på grunn av Koronaviruset. Det rammer store og små, ulike virksomheter og lokalsamfunn. 

Mange familier og barn vil oppleve stress og uro i denne situasjonen. Som foreldre er man opptatt av å ta vare på familien og på barna. Vi er her for å hjelpe og støtte deg og dere, dersom dere har behov for å snakke med noen i denne perioden.

Vi har nå opprettet en veiledningstelefon der du kan få råd og veiledning, uten at du blir registrert som klient. Dette er et «her og nå»-tilbud om du opplever at koronasituasjonen skaper utfordringer for deg og din familie. Vi vet at mange sier koronasituasjonen øker presset og stresset i familien. Da kan det være godt å få litt råd, støtte og hjelp.

Våre kontorer fra Egersund i sør til Nordfjord i nord er åpne og tilgjengelige for dere, i første omgang på telefon.

Tilbudet er for par som nå får utfordringer i parforholdet og familien, og vi tilbyr samtaler for samboere, gifte, særboende av likt eller ulikt kjønn. Tilbudet gjelder selvsagt også for familier i to hjem og dere som er enslige med barn.  

Tilbudet er gratis, og du kan ta kontakt uten henvisning. Du vil få snakke med høyt kvalifiserte medarbeidere, for eksempel erfarne familieterapeuter eller psykologer. Dersom du ønsker videre dialog, tilbyr vi å sette opp videre konsultasjoner for deg eller dere på telefon.

Ikke sitt alene, bruk oss!  

Bufetat og vi er her for deg. Her finner du kontaktdata, og litt om tilbudet vårt:

bufdir.no/Familie/Familievernet/ 

 


Randi Orhammer                                                                 

Leder av Familievernkontoret Haugalandet          

 

Stig Arne Thune             

Avdelingsdirektør Bufetat region vest

      

Debatt
Karmøynytt oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.