Brann i parkeringshuset på Stavanger lufthavn Sola. Foto: Carina Johansen / NTB scanpix

Brannen startet i en dieselbil

Skrevet av Ann Margit Grønstad
08.01.2020 10:58 - OPPDATERT 08.01.2020 11:03

Politiet bekrefter at brannen startet i en eldre dieselbil.

SOLA:  I en pressemelding opplyser Sør-Vest politidistrikt at de nå har avhørt eier av bilen der brannen startet. 

— Vi har avhørt eier av den eldre dieselbilen, hvor brannen i parkeringshuset på Stavanger lufthavn, Sola, startet i går ettermiddag. Vi har også avhørt flere vitner som så brannen i startfasen. Vi har også hentet inn en del videoer, og dette arbeidet vil vi også fortsette med. Forholdene rundt bilbrannen er temmelig oversiktlig, men nå må vi finne ut hvorfor brannen startet, sier Elisabeth Vorland, seksjonsleder etterretning og etterforskning ved Sandnes politistasjon. 

Det vil ta tid før kriminalteknisk kan gå inn på brannåstedet. 

— Dette er på grunn av skadene brannen har påført parkeringshuset, og at det dermed fremdeles er utrygt å gå inn. Det vil derfor også gå noe tid før den branntekniske rapporten kommer, og dermed vil det ta tid for å finne ut hva som er brannårsaken, sier Vorland. 

Folk som har fått bilene sine skadet bes ta kontakt med sitt forsikringsselskap og referere til straffesaksnummer 15012846, råder politiet.

Debatt
Karmøynytt oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.