Digital prosjektleder Asle Rovik, senterleder Dag Einar Solberg og varehussjef Thomas Cheek.

Blir en av to XXL-butikker i Norge som har dette tilbudet

Skrevet av Kent Olsen
11.06.2019 18:39 - OPPDATERT 12.06.2019 11:16

Torsdag klokken 07.00 åpner XXL dørene til sine lokaler på Oasen Storsenter.

NÆRING: Hele 3.800 kvadratmeter har XXL fått til rådighet i overetasjen og deler av underetasjen på Oasen. Nå er de endelig klare, og varehussjef Thomas Cheek gleder seg.

– Det er kjempespennende. Vi har gått i gamle lokaler på Raglamyr. Det har vært mindre og mer komprimert. Nå får vi spredd ut kategoriene og det er lysere, så når du har et butikkhjerte så er det godt å se, sier Cheek imens han tar Karmøynytt på en omvisning.

13. mai begynte første etappe med innredning og gulvoppmerking og noen varer. På lørdag stengte XXL-butikken på Raglamyr. 

– Mesteparten har vi flyttet nå i helgen. Gjengen bak her har jobbet lange dager. Det har ikke vært noe pinsefri, for å si det slik. Men vi har visst dette i to år og har gått og gledet oss lenge. Jobben begynte fysisk nå i midten av mai, forteller han.Omvisning før åpning.

Skytesimulator

Butikken på Oasen blir et såkalt 4.0-konsept som kun fem andre butikker i Norge har i dag. 

– Mye av det nye er jo veldig mye inspirasjon. Når du går rundt i varehuset er det flere inspirasjonsbord, forklarer han.

Varehuset blir også nummer to med skytesimulator. 

– Det er nytt fra nå. Det har vi ikke hatt tidligere. Vi blir en av to butikker i Norge som har det. Da kan du komme inn og kjøpe en instruktørtime, få hjelp til skyteteknikk, eller bare få hjelp til å skyte inn våpenet ditt, stille inn optikk og teste våpen før du kjøper for å finne det som passer for deg, forteller han.

 Og selv om det er noe som gjenstår til åpningen så lover Cheek at alt blir klart til åpningsfesten på torsdag.

– Vi gir oss ikke i dag før vi blir ferdige. Så er det store-check i morgen, sier han.

Han håper også at det kommer en god del folk til åpningen. 

– Det blir jo fest, forhåpentligvis. Vi håper jo og tror at mange har lyst til å se butikken og har gledet seg ti l å se XXL i ny drakt og nytt konsept og et bredere sortiment i flere kategorier. Vi håper på kø, smiler han.Som en av to butikker får XXL på Oasen egen skytesimulator.

Nærmer seg komplett senter 

Senterleder Dag Einar Solberg er også glad for å endelig få XXL inn dørene.

– Det blir stort. Det har vi gledet oss til siden vi fikk vite dette for godt over to år siden. Det er en kjempestor og profesjonell aktør som har et stort varemerke. Det er en utrolig viktig butikk å få inn på senteret. Det er først nå vi tar i bruk hele nybygget, sier han. 

Med XXL inne blir Oasen et mer komplett senter, mener han.

– Ja, helt klart. Den viktige deler i dette er jo at nå føler vi at vi begynner å bli et veldig komplett senter der folk kan få det aller meste som de ønsker seg. Vi håper at XXL trekker nye kunder til Oasen og at de kundene vil verdsette resten av senteret, sier han med lovnad om å være på plass i god tid før åpningen torsdag.Mye plass å boltre seg i.