Bjørnar Kristoffersen Knudsen fra Kopervik gikk fredag videre i Norske Talenter. FOTO: TV 2 Bjørnar entret scenen som «Captain Jack Sparrow» sist i Norske Talenter, men har andre planer for fredagens live - sending. FOTO: TV 2

Bjørnar fra Kopervik videre i Norske Talenter

Skrevet av Camilla Sørensen Wik
14.09.2019 20:46 - OPPDATERT 15.09.2019 20:56

Fredag gikk den lokale pianisten videre i talentprogrammet.

KOPERVIK: Fredags kveld fikk hele Norge se Bjørnar Kristoffersen Knudsen gå på scenen som «Jack Sparrow» i Norske Talenter. Den 31 år gamle pianisten spilte med største innlevelse og fikk med det en plass videre i talentkonkurransen. 

– Det var kjekt dette, jeg må si det. Jeg har fått veldig mye bra tilbakemeldinger og folk har vært veldig positive og støttende, forteller karmøybuen. 

Knudsen har tilbrakt flerfoldige timer foran pianoet, og har studert blant annet i Tyskland og USA. Til tross for at han i hovedsak har holdt seg innen klassisk musikk fikk publikum på fredag servert et musikkstykke fra den populære filmen «Pirates of the Caribbean». 

– Jeg er egentlig en klassisk pianist, men så begynte jeg et nytt prosjekt med å spille filmmusikk. Da tenkte jeg at dette kunne være en fin måte å spre det på. At folk får se at dette er noe det kan være kjekt å komme og høre på, forteller Bjørnar. 

Hva publikum kan vente seg i neste runde av Norske Talenter holder pianisten fortsatt hemmelig, men han røper at det blir et nytt stykke filmmusikk. 

– Så får jeg se om jeg kler meg ut, sier han lattermildt. 

Her lokalt har han tidligere hatt noen konserter hvor han spilt filmmusikk. Det er noe han ser for seg å få til igjen i høst. Og på hvorfor det akkurat er filmmusikk som fenger svarer han kjapt. 

– Jeg synes det er veldig fint, en blir i godt humør av å høre på det. Det å rett og slett prøve noe nytt. 


Bjørnar entret scenen som «Captain Jack Sparrow». FOTO: TV 2