John Rullestad.

Billettsalget krasjet: –⁠ Jeg følte meg nesten som arrangør av en Springsteen-konsert!

Klokken 10.00 startet billettsalget til festivalen i dag. Det gikk ikke helt etter planen.


KULTUR: Det er muligens en liten forskjell i størrelse på SILK og Bruce Springsteen, men interessen for festivalen var stor da de åpnet billettsalget klokken 10.00 tirsdag morgen. Såpass stor var pågangen at flere ikke kom innpå for å bestille.

– Det var et jysla trøkk. Det har vi ikke opplevd før. Det ser vi på bestillingene, til tross for flere arrangementer i år. Du får jo litt høy puls, forteller festivalsjef John Rullestad.

Den første bestillingen registrerte han klokken 10.23, og forteller at de aller fleste arrangementene var oppe og gikk før klokken 10.30.

– Det minner meg litt om tilstandene før vi kunne bestille billetter digitalt. Når Hillesland-butikkene solgte billetter til Skudefestivalen så stilte de første seg opp klokken fem om morgenen, mimrer han.

Flere utsolgte

Flere arrangementer er allerede utsolgt. I år har festivalen satt en egen koronakomité, og har begrenset antall med billetter på grunn av pandemien.

– Vi har i kroneverdi solgt mer i år enn i fjor første dagen. Det overrasket meg litt. Da var det flere tilgjengelige billetter også, kommenterer Rullestad, som til tross for ulempen er fornøyd med interessen.

– Ja, det skulle bare mangle. Til og med arrangementer tidlig på lørdagen gikk som bare det. Jeg tror vi har fått et bruktbart og spenstig program. Jeg synes det er gøy å registrere at folk er såpass interessert, avslutter han.

Debatt
Karmøynytt oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.