Johnny Angelund.

– Billettsalget har vært helt sinnsykt

Skrevet av Kent Olsen
02.09.2019 13:54

Karmøygeddon doblet antall tredagersbilletter. Nå er disse solgt ut.

KULTUR: Til neste år utvider Karmøygeddon og kjører tre fulle dager, og la i den anledning ut et doblet antall tredagersbilletter. På kort tid ble disse solgt ut.

– Billettsalget har vært helt sinnsykt. Vi trodde vi skulle bruke lang tid på å selge dem. Det har alltid vært en historikk at de har blitt utsolgt tidlig, forteller festivalsjef Johnny Angelund.

Mandag morgen la festivalen ut 100 ekstrabilletter, og flere har allerede sikret seg tre fulle dager på festivalen neste år.

– Når jeg gikk nå så var 30 av de vi la ut i dag tidlig vekke, forteller han.

– Vi har snakket om å kjøre tre fulle dager lenge, men nå tenkte vi at dette året er året vi prøver. Torsdag er natt til første mai, så tilreisende får også mer muligheten til å komme, fortsetter han, og legger til at de har fått mange tilbakemeldinger om at folk har ventet på det.

 Nytt overnattingstilbud

Neste år kjører Karmøygeddon et nytt overnattingskonsept som heter «Podtown».

– Det har vært en kjempesuksess. Vi la ut slik at det var plass til rundt 140-150 mann. Det er mange som ikke vet hva dette er, så vi fikk en del spørsmål om hva det var, men da vi fikk det ut så sa det bang. Jeg har fått beskjed om at rundt 70 prosent gikk ut på rundt en time, forteller Angelund.

Nå jobber de med å se på muligheten for å få ekstra «poder».

– Det er jo «jysla» spennende for oss. Det er jo ikke et rom du oppholder deg på. Det er et rom du sover på. Så har vi dusjanlegg og toalett utenfor og et telt du kan slappe av i, forklarer han.

Fortsatt band igjen

Festivalen har lagt ut så og si hele lineupen, men det er fortsatt noen rom som skal fylles, med blant annet headliner på torsdag og lørdag.

Emperor var bandet de offentliggjorde sist gang de slapp artister til festivalen.

– Det er et legendarisk norsk black metal-band. De er blant de fire store som hadde den bølgen som gjorde det kjent for verden. Så har vi Abbath som var vokalist i Immortal, som er et av de andre store norske. Han satser nå solo og har et vanvittig liveband med seg, avslutter Angelund.