«Bedehussang» trakk fullsatt sal

Skrevet av Camilla Sørensen Wik
01.09.2019 22:10 - OPPDATERT 02.09.2019 08:23

- Det var en helaften av de sjeldne.

ÅKRA: Arrangørene bak tradisjonsrike «Bedehussang» var spente i forkant av årets arrangement. I år flyttet de nemlig arrangementet fra hallen og opp til kirken. 

- Det er litt spennende å flytte og endre på ting som egentlig funker, for arrangementet har vært knallbra i årene før også, forteller Gunnar Gudmundsen og fortsetter: - Men så viste det seg at det var ikke mye grunn til å være nervøs i forkant. For folk har stilt opp og folk har funnet veien over hovedveien og opp i kirken. 

Les også: Flytter «Bedehussang» til Åkra kirke

Over tre dager har det vært fullstappet program hvor publikum har fått oppleve både lokale og nasjonale artister. Gudmundsen er mektig imponert over kvaliteten blant våre egne lokale artister, som har bidratt gjennom hele helgen. Han kjenner både på takknemlighet og ydmykhet ovenfor artistene for at de stiller opp og muliggjør arrangementet.  Han er storfornøyd når Karmøynytt møter han etter endt arrangement. 

- Personlig er jeg veldig fornøyd. Det er ingenting å holde tilbake på dette arrangementet, smiler han. 

Lørdagskvelden var Åkra kirke smekk full, og høydepunktene kom tett fra de mange lokale artistene. 

- En frisk gjeng fra Agder som kaller seg Justified, avsluttet kvelden med egen konsert i beste Karmøystil. Bandet spilte opp til skikkelig bedehuscountry, til stor jubel i salen. Vi fikk virkelig blåst ut litt ørevoks og kjent litt på rykninger i dansefoten, ler Gudmundsen.

Søndag var Åkra kirke igjen fullsatt, men med roligere takt og toner, noe som gav arrangementet en flott og verdig avslutning.

Arrangørene har fått flere gode tilbakemeldinger etter årets «Bedehussang», noe de tar med i evalueringen og planlegging av neste års arrangement. 

- Vi har fått veldig mange gode tilbakemeldinger på det. Så får vi se til neste år hvor vi gjør av oss da og hvor vi får plass. Det har vi ikke landet enda, sier Gunnar. 

Bildeserie