Konferansier og arrangør Odd Erik Eriksson. Arkivfoto

Bedehussang for 21. gang

Skrevet av Øystein Merkesvik
23.08.2018 19:08 - OPPDATERT 23.08.2018 21:08

ÅKRA: Årets taler er Ove Sjursen. Han er i dag prest i Veavågen, men har tidligere vært misjonær for NMS i Kamerun og prest i Sandnes.

– Fredag 24. august starter det hele. Denne kvelden vil vi blant annet få besøk av gruppa Senôres. Dette er en gruppe bestående av godt voksne menn, men unge i takt og tone. I tillegg vil Lars Bårdsen og Miriam Oscardottir delta med sang. Denne kvelden inviteres også «unge i alle aldre» til en egen lovsangskveld der Expect deltar, forteller Odd-Erik Eriksson som leder arrangementet.

Hederspris

Lørdag inviteres barn i alle aldrer til sangøvelse med Bjarte Leithaug.

– Da lager vi et stort barnekor som skal opptre sammen med Bjarte Leithaug på søndagens familiekonsert. Da blir blant annet Keryzzo, Lars & Astrid Reinlund, Else Karin & Rolf Stackbom, Voice of Joy, Duval Lund og Ingvar & Camilla Hemnes med. Denne kvelden blir årets hederspris delt ut. Denne går til en person som gjennom et langt liv har lagt ned en enorm innsats innen kristenlivet på vestsiden på Karmøy, sier Eriksson.

Denne kvelden regner arrangørene med at det samles minst 1.000 mennesker til hovedarrangementet. I tillegg vil det bli en egen konsert med Voice of Joy.

Søndag blir det stor familiekonsert på formiddagen i Åkrahallen. Bjarte Leithaug og felles barnekor deltar. På avslutningsmøte søndag kveld blir Børge Tjessem & Kristin Tjelta, Mikal Muff & Ingrid Helmersen og Felleskoret med.

– Bedehussang er et dugnadsarrangement der sangere og arrangører bidrar sammen for å kunne gi et økonomisk håndslag til et kristent arbeid, lokalt eller nasjonalt. Dette året, som i 2017, vil overskuddet gå til Frelsesarmeens arbeid. Det er ikke inngangspenger på noen av samlingene, men det vil bli tatt opp kollekt på møtene, forteller arrangøren.

Les alt om:

Kultur Karmoynytt