Koret som er med hver gang: Nikoline Sjøen Tollaksvik, Madelene Liknes Eliassen, Sanna Himle, Ella Einarsen Dahl

Bedehuset på Ådland lager førjulskos på Facebook

Skrevet av Kent Olsen
27.11.2020 08:18 - OPPDATERT 27.11.2020 17:32

– Det blir spennende å se responsen, sier Mariann Sjøen.

ÅDLAND: De tre første søndagene i advent skal Ådland bedehus ha sendinger med julemusikk, kjente gjester og unge talenter fra Ådland. Sendingene skjer på Facebook-siden til bedehuset.

– Det blir spennende å se responsen. Vi har prøvd å lage en koselig og litt uformell ramme hvor vi også får vist frem noen unge talenter fra Ådland. Det blir nesten som en tv-sending, bare at det skjer via Facebook, sier Mariann Sjøen i en pressemelding.

Allerede i høst begynte bedehuset med å teste ut digitale søndagsskolesamlinger på grunn av koronarestriksjonene. Teamet som nå står for julesendingene består av nevnte Sjøen, samt Margareth Himle og Dag Inge Aarhus.

Aarhus forteller om positive tilbakemeldinger.

– Nå har jeg litt erfaring fra tidligere med å filme og redigere, så dette har vært gøy å jobbe med. I tillegg er teknikken kommet så langt at alle innslag i sendingene som kommer er filmet med en iPhone og redigert hjemme. Så har vi og vært så heldige at alle vi har spurt om å stille har sagt ja med en gang, sier Dag Inge Aarhus, som står for det tekniske i prosjektet.

Sendingene begynner klokken 17.00 og vil være tilgjengelig i etterkant.

Debatt
Karmøynytt oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.