«Reism» består av Tom Poole - Kerr, Kim Rune Lund, Wolfgang B. Ognøy og Kirsten Jørgensen. Foto: Jo Moolenschot

Avslutter årets Karmøygeddon med releasekonsert

Skrevet av Ann Margit Grønstad
29.11.2019 11:07 - OPPDATERT 29.11.2019 11:20

Kirsten Jørgensen og bandet «Reism» slipper i dag nytt album og avslutter årets Karmøygeddon med releasekonsert.

SKUDENESHAVN: Kirsten Jørgensen og bandet «Reism» slipper i dag sitt nye album «Dysthymia», og er i kveld klar for releaskonsert på Flytten i Haugesund. De har, sammen med bandet «Assimilate» fra Oslo, fått æren av å avslutte årets Karmøygeddon.

– Det blir den siste Karmøygeddon - konserten dette året. Det blir spennende å introdusere det nye albumet, og å høre om folk liker det vi har kokt i hop, sier Jørgensen, som var med å starte «Reism» i London for 14 år siden på musikkskolen hun studerte ved i Liverpool. Siden den gang har bandet gitt ut to album, «Lifestyle Product» (2005) og «Something Darker» (2011). 

– Det er jo en stund siden sist vi gav ut noe, og det er noen år siden sist vi holdt konsert her i området, så vi er veldig spente, sier Jørgensen.

Lover skikkelig rockefest

Til vanlig er hun vokalist i det lokale metal-bandet «Evig natt», og beskriver det nye albumet til «Reism» som noe i den samme stilen.

– Vi driver innen metal-sjangeren, så musikken er av det litt tyngre slaget, men det er likevel ganske melodiøst med noe pop - elementer, sier vokalist Jørgensen.

Skudenesbuen, som også har mannen sin med på laget i bandet, forteller om travle dager med både musikken og jobben innen rushelsetjenesten.

– Selv om musikken på mange måter er på første plass, skjer det andre ting i livet også. Så det går litt i rykk og napp med konserter. Vi håper folk vil ta turen i kveld og bli med på en skikkelig rockefest, avslutter Jørgensen.

Debatt
Karmøynytt oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.