Avaldsnes-trener, Thomas Dahle trøster spillerne etter poengtapet mot Lillestrøm. Foto: Øystein Merkesvik

Avaldsnes-treneren: – Bittert!

SPORT: Avaldsnes-trener, Thomas Dahle forsøkte etter beste evne å oppmuntre spillerne sine etter oppgjøret mot Lillestrøm lørdag ettermiddag.

Selv om gjestene var storfavoritter før kampen, så det lenge ut til at Avaldsnes skulle vinne sesongens første hjemmekamp. Avaldsnes ledet 1-0 helt til det gjenstod kun fire minutter av ordinær spilletid. Da fikk Lillestrøm en omdiskutert straffe og sørget for å få et poeng med seg hjem til østlandet. Poengtapet var tungt å svelge for spillerne.

– Vi synes det er bittert fordi vi føler at vi lykkes ganske godt med kampplanen vår. Det var en fantastisk innsats av jentene, sier han.

Se bildeserie: Avaldsnes-Lillestrøm

Fornøyd med moralen

Han tror laget og apparatet rundt vil ende opp med å være fornøyd med å ha sikret seg ett poeng fra denne kampen, når adrenalinet og skuffelsen etterhvert får lagt seg.

– Vi er veldig fornøyd med hvordan vi fremstår når vi klarer å holde strukturen og den biten. Det springes utrolig mange meter i dag, og moralen som gruppen har bygget opp er vi veldig stolt av. Det skal hele teamet våres ha æren for, sier Dahle.

Heller ikke under seriepremieren forrige helg gikk resultatet i Avaldsnes sin favør. Bortekampen mot Klepp endte med tap, og laget står nå med ett poeng etter at de to første rundene er spilt.

– Vi skapte også mye trøkk i den forrige kampen og flere gode sjanser. Vi viser at lysten til å score mål er større enn frykten for å slippe inn et mål. Det er viktig for oss og det har vi jobbet mye med, sier han til Karmøynytt.

 

Les mer om:

Karmoynytt