Foto: Avaldsnes IL

Avaldsnes seirende ut av OBOS-cup 2019

Skrevet av Camilla Sørensen Wik
15.11.2019 21:57 - OPPDATERT 15.11.2019 22:16

Det ble kjempet til siste slutt under kveldens OBOS-finale mellom Avaldsnes og Brusand.

FOTBALL: Det var duket for en nervepirrende kamp da Avaldsnes møtte Brusand til finale i OBOS-cupen 2019 på Randaberg Arena i kveld. 

Etter første omgang  var stillingen 3-1 til Brusand, og det var et Avaldsnes lag med blandete følelser som gikk til pause. 

– Vi får en okei start på kampen. Vi tar kommandoen de første 10-15 minuttene, men så begynner vi å gjøre litt feil og de får seg en scoring. Da faller vi litt sammen og de får to enkle mål til, forteller trener Andreas Ulland Andersen om kampens første omgang. 

Etter pause gjør Avaldsnes en eventyrlig snuoperasjon og tar kommandoen på banen tilbake. 

– Vi blir enige i pausen om at vi skal kjøre på, og det gjør vi. Vi tar kommando på kampen, får en scoring fort og får kampen inn på vårt spor. 

90 minutter ut i kampen ligger stillingen 3-3 og det gjøres klart til ekstraomganger. Til slutt ender stillingen 5-3 til de røde og hvite og Avaldsnes kan smykke seg med tittelen som cupvinnere 2019. 

– Det var viktig for oss å avslutte sesongen på en god måte, og det klarte vi. Nå har vi hatt en god sesong og hatt gode kamper. Vi har spilt bra frem mot finalen og møtt mange sterke lag. Vi har hatt troen på oss selv og vært offensive i tankegangen. Det er jeg veldig fornøyd med, skryter Avaldsnes-treneren over laget og forteller at det er en fornøyd gjeng som setter seg på bussen og vender snuten hjem mot Karmøy. 


Foto: Avaldsnes IL