Biblioteksjef Hanne Mulelid.

Arrangerer Karmøydebatt med speed-dating

Skrevet av Kent Olsen
28.08.2019 15:47

Torsdag 29. august inviterer Karmøy Folkebibliotek i samarbeid med Karmøynytt til Karmøydebatten, der debattleder Harald Dale skal speed-date årets ordførerkandidater.

POLITIKK: Førstkommende torsdag klokken 19.00 åpner Karmøy Folkebibliotek i Kopervik dørene sammen med Karmøynytt til Karmøydebatten.

– På denne debatten har vi tenkt å ha speed-date, der Harald Dale skal få lov å date politikerne på vegne av publikum, forteller biblioteksjef Hanne Mulelid.

– Det blir en og en ordførerkandidat som blir tatt opp og må svare på utvalgte spørsmål, så kommer vi til å krydre det inn med litt innslag av dueller, og publikum skal få mulighet til å stille spørsmål som blir skrevet ned på forhånd, fortsetter Mulelid.

Kommune- og fylkestingsvalget nærmer seg med stormskritt, og det er mange debatter som blir arrangert i hele kommunen. Mulelid tror likevel at folk vil møte opp.

– I Karmøydebatten tar vi opp tema som rører seg i Karmøy og som innbyggerne er opptatt av, så jeg håper folk tar turen til biblioteket. Vi gjør jo en litt annen vri enn det har vært på andre debatter. Men jeg tror det er mange som går på flere debatter for det er spennende og ganske aktuelt før valget, avslutter hun.

Arrangementet er et samarbeid mellom Karmøy Folkebibliotek og Karmøynytt, og vil bli sendt direkte på Karmøynytt sine nettsider.