Åpnet fremtidsrettet energistasjon

Skrevet av Kent Olsen
05.01.2018 11:36 - OPPDATERT 05.01.2018 12:36

NORHEIM: Det var en glad stasjonssjef som fikk lov til å klippe snoren og ønske kundene inn i den nye Shell-stasjonen på Norheim da den ble offisielt åpnet fredag.

– Jeg tror det kan bety mye for dette området. Vi ser at de som har brukt oss frem til nå setter pris på at vi er kommet til området, sier Trond Birk etter snorklippen.

Stasjonen velger Birk å kalle en energistasjon, fordi det er ikke bare drivstoff som tilbys.

– Det er energi i form av drivstoff til bilen og ladestasjon til elbiler. I tillegg har vi et matkonsept som skal dekke de fleste behov, sier Birk videre, og fortsetter:

– Vi er nødt til å tenke miljø fremover. Vi er ikke bare opptatt av bensin, men av kunden. Folk med elbil skal ha mat og vaske bilene sine også, så vi prøver å ta vare på alle. En skal ikke se vekk fra at det kommer en dag der en lader med pumpene og fyller drivstoff med ladestasjonen.

Fikk Shell-kopp

Ordfører i Karmøy kommune, Jarle Nilsen, var også til stede og holdt tale, og fikk en god mottakelse og gave i form av en Shell-kopp med kaffe.

– Det passer godt for meg for jeg er ofte på veien og liker kaffe, så det var en hyggelig gave å få, sier Nilsen, som ser positivt på at det er kommet en Shell-stasjon i området.

– Det betyr mye at vi får åpnet denne stasjonen i dag. Det forteller at det er mye annet som skal skje på dette store området. Denne næringsparken ligger meget sentralt på Haugalandet, og da er det utrolig viktig at vi har dette tilbudet der folk bor, avslutter Nilsen.

Les mer i Karmøynytt førstkommende onsdag.

 

 

Les mer om:

Naeringsliv Karmoynytt