Jorun Stiansen og Tom Stiansen fronter Postkodelotteriet. Foto: Karina Gravdahl

Anne (53) og to andre i Høyveien vant 84 tusen kroner

Skrevet av Ann Margit Grønstad
21.11.2019 13:09 - OPPDATERT 21.11.2019 14:28

De tre åkrabuene delte potten på en kvart million i Postkodelotteriet.

ÅKREHAMN: Hele 87 stykker med postnummer 4270 Åkrehamn vant i forrige uke i Postkodelotteriet, der adressen du bor på som bestemmer om du vinner. Dersom én vinner, vinner ofte naboene også.

De aller heldigste var de tre naboene i Høyveien, som er en blindvei på knappe 300 meter. De vant 84 tusen kroner hver som kommer på konto før jul. I tillegg deler de og 81 naboer med samme postnummer på 100 000 kroner til. 

En av dem som vant mest var Anne (53) i Høyveien.

– Jeg satt og drakk kaffe og ble helt blek da jeg fikk telefonen. Jeg tror faktisk ikke helt på det, selv om jeg nå også har fått bekreftelse i posten, forteller Anne i en pressemelding. Hun vet fortsatt ikke hvem de to andre vinnerne er, men syns det er artig at den lille gata fikk hele tre vinnere.

Selv planlegger hun å bruke noe av premien på sin planlagte Oslo - tur i desember.

– Jeg heier på FK Haugesund og hvis pengene har kommet inn på konto til da så må vi jo unne oss litt ekstra på den turen, sier hun.

Det trekkes nye Postkodelotteri-vinnere hver dag i hele november, og det skal deles ut over åtte millioner kroner denne måneden. 

Debatt
Karmøynytt oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.