– Alt på Norge

Velkommen til nok en utgave av Tipp med Tveit. Landslagsfotball er utfordrene å spå riktig, men på forhånd synes vi vår trippel ser grei ut.

Nederland - Polen H. Nederland har hatt en flying start på Nations League, med seire over Belgia og Wales. Polen kommer fra stortap mot Belgia og selv om fotball sjelden er mattematikk, skal jo oransje seier være gitt i kveld. Norsk Tipping gir beskjedne 1,30 i odds, men vi kjøper likevel.

Georgia - Bulgaria H. Da er vi over på søndagen og finner det som akkurat nå er en oddsgodbit. Georgia er suverene i sin Nations League gruppe. De vant 5-2 borte mot Bulgaria og skal ta denne, med mindre de undervurderer motstanden. 1,62 i odds er nesten overbetalt!

Norge - Sverige H. Alt på Norge sier vi i tittelen. Vi er nemlig trygge på de to kampene over og innrømmer at vi tipper litt med hjerte på denne. Ingen blir så sure som svensker når de taper for Norge og vi elsker det selvsagt. Håpet er å slå dem igjen og se hvem de skylder på denne gang. 2.05 i odds.

Totalodds på 4,32 x 250 kr gir 1079,- kr i mulig premie.
Innleveringsfrist er lørdag kl: 20:45

Merk: Tipsene er basert på Norsk Tippings oddsprogram, men er ellers ikke på noen måte knyttet opp mot Norsk Tipping. Karmøynytt presiserer at dette er et underholdningsprodukt uten garanti for gevinst og at du selv er ansvarlig for spillene du leverer. Blir spillingen et problem, så er det hjelp å få her: Hjelpelinjen, tlf 800 80 040.