Åpner opp flere utenlandsruter

Skrevet av Ann Margit Grønstad
23.06.2020 09:29

Fra og med mandag 29. juni blir det oppstart av flere utenlandsruter ved Haugesund Lufthavn.

HAUGESUND LUFTHAVN KARMØY: Etter at Norge ble stengt ned 12. mars, har aktiviteten ved flyplassen vært redusert med kortere åpningstider og få avganger. 

— Fra og med neste uke vil flytrafikken øke betydelig igjen i takt med at resten av Europa nå gradvis åpner sine grenser. Samtidig har vi også sett en god økning i belegget på avgangene til Oslo de siste ukene, opplyser kommersiell leder ved flyplassen, Pål Visnes i en pressemelding. 

Både Wizzair og Ryanair planlegger nå for oppstart av sine ruter til Polen og Spania, og SAS vil ha flere avganger til Oslo enn det de har hatt i det siste. 
 
 — Vi tar forbehold om endringer fra flyselskapenes side, men dette er planlagt ruteprogram for de neste tre ukene med mulighet for ytterligere økning senere i sommer. For nærmere informasjon vedrørende bestilling av billetter, viser vi til flyselskapenes egne sider, eventuelt ditt reisebyrå, sier Visnes. 

Han oppfordrer publikum om å ankomme flyplassen i god tid før avgang for å unngå kødannelse i innsjekk og sikkerhetskontroll. 
  
Nye avganger fra neste uke (uke 27);
SAS med ekstra avganger til Oslo;  mandag 13:05 og lørdag 11:15
Wizzair med avganger til Gdansk; mandag, onsdag, fredag og søndag
Wizzair med avganger til Krakow; onsdag og søndag (ny rute).
Ryanair med avganger til Alicante; tirsdag og lørdag
Ryanair med avganger til Malaga; mandag og fredag (oppstart fra 3. juli)

Debatt
Karmøynytt oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.